Úvod » Lyžování a snowboarding » Francie » Zájezd č. 19472601

Valloire - Le Hameau de Valloire

 Valloire - Galibier-Thabor - Le Hameau de Valloire ***
Místo pobytu: Valloire
Typ ubytování: apartmán
8-denní
NEPŘEHLÉDNĚTE: 70% sjezdovek nad 2000 m Skipas: Skipas Gallibier-Thabor…
Typ zájezdu: Lyžování a snowboarding
druh zájezdu: Lyžování a snowboarding
strava: vlastní
doprava: vlastní
ubytování: apartmán
Tento zájezd již nenabízíme.

8 - denní

Valloire - Galibier-Thabor - Le Hameau de Valloire ***

NEPŘEHLÉDNĚTE: 70% sjezdovek nad 2000 m

Skipas: Skipas Gallibier-Thabor je zahrnutý v ceně pobytů a platí pro celou oblast Valloire - Valmeinier se 150 km sjezdovek a dalšími 10 km volných terénů. Se 6dením skipasem lze lyžovat 1 dens v Les Sybelles nebo St Francois Longchamp a s příplatkem 31,50 €/den (ceny 2017-2018) taky ve Val Thorens z Orelle.

Provoz střediska cca od poloviny prosince do půlky dubna.
Kauce za skipas je zahrnuta v ceně.

Místo pobytu a poloha: Valloire (1.430 m) - jedno ze dvou hlavních středisek celé oblasti Galibier, které je celé propojeno lanovkami a sjezdovkami, bývá označováno jako "Zlaté údolí", vznikl v jedenáctém století a jako jedno z mála francouzských středisek je autentický vesnický resort. Je proslulý mezinárodní soutěží ledových soch, které se koná v lednu. Kromě lyžování můžete využít i další nabízené aktivity - psí spřežení, paragliding, turistiku na sněžnicích, bowling, kino, diskotéka, bruslení.

Ubytování: apartmán

5-podlažní rezidence s výtahem a lyžárnou se nachází 1,5 km od centra letoviska a obchodů a 1,2 km od lyžařských vleků (bezplatná obecní kyvadlová doprava). K dispozici je vyhřívaný krytý bazén 14x8 m (10:00-19:00, uzavřeno v sobotu), sauna a hammam (16:0-19:00, uzavřené v sobotu, přístup je zakázán pro děti do 16 let a těhotné ženy, požadované plavky, posilovna (10:00-19:00, uzavřena v sobotu), squash a stolní tenis (10:00-19:00, s výjimkou úterý a soboty), zapůjčení vybavení v závislosti na dostupnosti, záloha 20 €.

Ubytování ve studiích a apartmánech pro 2-10 osob. Ve všech bytech je k dispozici kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí, lednicí, kávovarem, elektrickým sporákem, obývací pokoj s rozkládací pohovkou a TV, koupelna s vanou nebo sprchou a samostatným WC (kromě apartmánů vybavených pro osoby se sníženou pohyblivostí).
Studio ST-2 (20-25 m?) pro 2 osoby - obývací pokoj s rozkládací pohovkou.
2pokojový apartmán APT-4 2P (32-44 m?) pro 4 osoby - obývací pokoj s rozkládací pohovkou, ložnice s manželskou postelí.
2pokojový apartmán APT-6 2P (48 m?) pro 6 osob - obývací pokoj s rozkládací pohovkou, výklenek s patrovou postelí, ložnice s manželskou postelí, balkon.
3pokojový apartmán duplex (dvoupatrový) APT-6 3P (55 m?) pro 6 osob - obývací pokoj s rozkládací pohovkou, 2x ložnice s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými postelemi, druhá koupelna / sprcha, některé se zahradou.
3pokojový mezonet (ve dvou patrech) APT-7 3P (55-65 m?) pro 7 osob - obývací pokoj s rozkládací pohovkou, ložnice s manželskou postelí, ložnice s 2 jednoduchými postelemi, kabina s jednolůžkem nebo výklenek s palandami, druhá koupelna / sprcha, balkon.
3pokojový apartmán s kabinou APT-8 3P (77-83 m?) pro 8 osob, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, 2 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice se 2 samostatnými postelemi nebo rohové poschoďové postele. Druhá koupelna / sprcha, terasa nebo balkon. Apartmán může mít 1 nebo 2 patra.
5pokojový nebo 5pokojový duplex (dvě patra) APT-10 5P (85-90 m?) pro 10 osob (5P10) - obývací pokoj s lůžkem 2 osoby, 3x ložnice s manželskou postelí + 1 ložnice se 4 samostatnými lůžky nebo 3 pokoje s manželskou postelí + 1 pokoj se 2 samostatnými lůžky a 1 pokoj s palandami. Druhá koupelna, 2 balkony. Apartmán má 1 nebo 2 patra.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava: vlastní

vyhledávání zájezdů poskytuje Open Travel Network

Lyžování v Rakousku
Bad Kleinkirchheim / Dachstein West / Gasteinertal / Hinterstoder / Kals - Matrei / Lungau / Mölltal / Nassfeld / Sölden Arena Ötztal / Pitztal / Saalbach Hinterglemm / Schladming Dachstein / Ischgl / Arlberg-St. Anton / Stubai Kaprun Zeel am See / Hintertux - Zillertal / Lyžování Rakousko

Lyžování ve Francii
2 Alpes /  Alpe d´Huez / Val d’Isere / Tignes / Flaine / La Rosiere / Les Arcs / Les Orres /  Risoul - Vars /  Serre Chevalier /  Les Menuires / Tři údolí / Meribel  MottaretVal Thorens /  Val Cenis / Valmorel

Lyžování ve Švýcarsku
Crans - Montana / Čtyři Údolí / Davos Klosters / Davos / Klosters / Flims Laax Falera / Jungfrau / Leukerbad / Saas Fee / St. Moritz / Zermatt

Lyžování v Itálii
Arabba - Marmolada / Arabba / Marmolada / Bormio / Breuil-Cervinia / Civetta / Cimone /  Livigno / Paganella / Kronplatz / Plan de Corones / Solda - Sulden / Passo Tonale / Val di Fassa / Val di Fiemme / Marilleva Folgárida / Val Gardena / Alpe di Siusi / Val Senales / Schnalstal / Sestriere / Via Lattea Lyžování Itálie

Aktivní dovolená
Léto v Alpách / Pitztal / Pobyty na horách Půjčovna lodí / Pobytové zájezdy / Aktivní dovolená /  RaftingVodácké zájezdy /  Lyžování Rakousko / Lyžování Francie / Lyžování Itálie / Lyžování  Švýcarsko / Lyžování

Zajímavé odkazy
SNOW

CK Sport-S
Katalog / Smluvní podmínky / Cestovní pojištěníSlevy / Ke stažení / O násKontakt / Tisk stránky / Napište nám / Odeslat emailem

 

 ACK CR clen2018