Úvod » Lyžování a snowboarding » Rakousko » Zájezd č. 23510944

Bad Kleinkirchheim - Apartmány Wald Residence

 Bad Kleinkirchheim - Apartmány Wald Residence ***
Místo pobytu: Bad Kleinkirchheim
Typ ubytování: apartmán
Nejbližší termín: od 21.01.23 (4-denní zájezd)
NEPŘEHLÉDNĚTE: AKCE „Family EURO“: v termínu 8.1. – 4.3.2022 platí…
Typ zájezdu: Lyžování a snowboarding
druh zájezdu: Lyžování a snowboarding
strava: vlastní
doprava: vlastní
ubytování: apartmán
Tento zájezd již nenabízíme.

4 - denní

Bad Kleinkirchheim - Apartmány Wald Residence ***

NEPŘEHLÉDNĚTE: AKCE „Family EURO“: v termínu 8.1. – 4.3.2022 platí děti do 12 let při zakoupení min. 6denního skipasu jedním z rodičů jen 6 € za 6denní skipas! "SKI WELLNESS TÝDEN“ - vstup ZDARMA do lázní Römerbad! V termínu 8.1. - 4.2.2022 při zakoupení 3denního skipasu je v ceně 1x vstup do termálů Römerbad (4 hod.) ZDARMA, 4denního 2x vstup ZDARMA a 6denního 3x vstup do termálů ZDARMA (Slevy Family EURO a Ski Wellness týden nelze kombinovat!) Jarní SKI a THERME - v termínu 5.3.-3.4.2022 platí 30% sleva z 3denního skipasu, zahrnujícího 1x vstup do termálů Römerbad (4 hod.)

Skipas: Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha: Bad Kleinkirchheim (1.100 m) – známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku. Dům se nachází v části Zirkitzen nedaleko lázní Römerbad a lanovky Kaiserburgbahn.

Ubytování: apartmán

Nový apartmánový komplex v centru Bad Kleinkirchheimu - v těsné blízkosti Maibrunnbahn a Bachlift. St. Kathrein je vzdálen 600 metrů, BachLift je vzdálen 300 metrů a Maibrunnbahn je vzdálen 600 metrů. Apartmány jsou velmi kvalitně a komfortně zařízeny: internet (za poplatek), myčka, trouba se sklokeramickou deskou, velká lednice s mrazákem, kávovar, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, úschovna lyží, v každém apartmánu jsou 2 x TV, podzemní parkoviště.
Apartmány:
• APT-4 (cca 40 m2): ložnice s 2lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, koupelna se sprchou/WC/bidetem, balkon.
• APT-6 B (cca 60 m2): 2x ložnice s 2lůžkem, sprcha/WC/bidet, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, balkon.
• APT-6 C (cca 70 m2): dvoupodlažní podkrovní apartmán, 1x ložnice s 2lůžkem, 1x ložnice v podkroví s 2 oddělenými lůžky, sprcha/WC/bidet, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, balkon.
• APT-6 E (cca 73 m2): dvoupodlažní podkrovní apartmán, 1x ložnice s 2lůžkem, 1x ložnice v podkroví s 2lůžkem, sprcha/WC/bidet, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, balkon.
• APT-7 (cca 68 m2): dvoupodlažní podkrovní apartmán, 1x ložnice s 2lůžkem, 1x ložnice v podkroví s 2lůžkem a samostatnou postelí, sprcha/WC/bidet, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, balkon.
• APT-8 (cca 89 m2): dvoupodlažní podkrovní apartmán, 1x ložnice s 2lůžkem, 2x ložnice v podkroví s 2lůžkem, sprcha/WC/bidet v každém podlaží, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, balkon.
Wi-Fi internet zdarma.

Stravování: vlastní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

Doprava: vlastní

vyhledávání zájezdů poskytuje Open Travel Network

Lyžování v Rakousku
Bad Kleinkirchheim / Dachstein West / Gasteinertal / Hinterstoder / Kals - Matrei / Lungau / Mölltal / Nassfeld / Sölden Arena Ötztal / Pitztal / Saalbach Hinterglemm / Schladming Dachstein / Ischgl / Arlberg-St. Anton / Stubai Kaprun Zeel am See / Hintertux - Zillertal / Lyžování Rakousko

Lyžování ve Francii
2 Alpes /  Alpe d´Huez / Val d’Isere / Tignes / Flaine / La Rosiere / Les Arcs / Les Orres /  Risoul - Vars /  Serre Chevalier /  Les Menuires / Tři údolí / Meribel  MottaretVal Thorens /  Val Cenis / Valmorel

Lyžování ve Švýcarsku
Crans - Montana / Čtyři Údolí / Davos Klosters / Davos / Klosters / Flims Laax Falera / Jungfrau / Leukerbad / Saas Fee / St. Moritz / Zermatt

Lyžování v Itálii
Arabba - Marmolada / Arabba / Marmolada / Bormio / Breuil-Cervinia / Civetta / Cimone /  Livigno / Paganella / Kronplatz / Plan de Corones / Solda - Sulden / Passo Tonale / Val di Fassa / Val di Fiemme / Marilleva Folgárida / Val Gardena / Alpe di Siusi / Val Senales / Schnalstal / Sestriere / Via Lattea Lyžování Itálie

Aktivní dovolená
Léto v Alpách / Pitztal / Pobyty na horách Půjčovna lodí / Pobytové zájezdy / Aktivní dovolená /  RaftingVodácké zájezdy /  Lyžování Rakousko / Lyžování Francie / Lyžování Itálie / Lyžování  Švýcarsko / Lyžování

Zajímavé odkazy
SNOW

CK Sport-S
Katalog / Smluvní podmínky / Cestovní pojištěníSlevy / Ke stažení / O násKontakt / Tisk stránky / Napište nám / Odeslat emailem

 

 ACK CR clen2018