Úvod » Poznávací cesty » USA » Zájezd č. 13335102

Národní parky Jihozápadu USA

 Národní parky Jihozápadu USA
Typ ubytování: hotel
13-denní
V ceně: letenka Praha–Las Vegas, San Francisco–Praha vč. letištních…
Typ zájezdu: Poznávací cesty
druh zájezdu: Poznávací cesty
strava: vlastní
doprava:
ubytování: hotel

Termíny a ceny v tuto chvíli nejsou k dizpozici (zájezdy jsou již odjeté nebo připravujeme novou sezónu). Akci vám můžeme zajistit taky na objednávku - napište nám své požadavky a my vám zpracujeme nabídku.

Kolik je jedna+dva?... vložte správnou číslici (jde o ochranu proti spamu)

13 - denní

Národní parky Jihozápadu USA

V ceně: letenka Praha–Las Vegas, San Francisco–Praha vč. letištních poplatků, doprava po trase dle programu pronajatými minivany, včetně poplatků za benzín, mýtného, místních daní, havarijního
pojištění a připojištění, 11x ubytování, vstupné do národních parků
a národních monumentů dle programu, jízdné tramvají Cable Car
v San Franciscu, vedoucí zájezdu, DPH.

Služby za příplatek:
• Ubytování 3 osob na pokoji: 2 200 Kč/os.
• Ubytování 2 osob na pokoji: 5 200 Kč/os.
• Cestovní pojištění

Slevy: 1. moment, Motivační slevy a HolidayPASS

Fakultativní nabídka: orientační ceny (platba na místě):
• Canyonlands – celodenní výlet jeepem (při 4 os.): 65USD
• Monument Valley – jízda na koni (2 hod.): 50USD
• Grand Canyon – let helikoptérou (30min.): 135USD
• Grand Canyon – let letadlem (40–50min.): 119USD

Arizona | California | Nevada | Utah

Tento zájezd nás seznámí se slunnou Kalifornií, pouštní Nevadou proslulou hazardními hrami, Arizonou - kolébkou filmového westernu a Utahem - státem s největším počtem přírodních krás USA. Zavítáme do indiánské rezervace - seznámíme se s historií a kulturou původních obyvatel, pokocháme se pohledem na nejmohutnější stromy světa, nejhlubší kaňon a navštívíme nejlepší atrakce měst, o kterých každý z nás již tolik slyšel - San Francisco a Las Vegas.

Arizona | California | Nevada | Utah

Fakultativní nabídka : Orientační ceny (platba na místě):
• Canyonlands – celodenní výlet jeepem (při 4 os.): 65 USD
• Monument Valley – jízda na koni (2 hod.): 50 USD
• Grand Canyon – let helikoptérou (30 min.): 135 USD
• Grand Canyon – let letadlem (40-50 min.): 119 USD

Ubytování: hotel

Hotel

hotely a motely, 11x ubytování v komfortních 2 až
4lůžkových pokojích (dvě dvoulůžka) s vlastním sociálním zařízením.
Na mnoha místech k dispozici bazén, v blízkosti bývá restaurace. V motelech si lze běžně za poplatek i vyprat (jedna náplň pračky včetně sušení, tj. asi pro 4-5 osob vyjde okolo 7 USD).

Stravování: vlastní

Typ stravování : Vlastní

Stravování není v ceně zájezdu. Téměř poblíž všech ubytování se nachází restaurace, kde lze zajistit snídani nebo večeři. Za přijatelnou cenu si lze jídlo obstarat ve spoustě míst rychlého občerstvení - fast food - (McDonald´s, Wendy´s, Burger King, Pizza Hut, Kentucky Fried Chicken, a dalších). Jinou variantou je návštěva různých restaurací, kam si přistěhovalci přinesli do USA svou národní kuchyni téměř z celého světa. Mezi levnější restaurace patří čínské, mexické, mezi ty dražší např. francouzské a japonské.
Další možností je zpracování potravin zakoupených v místě - nejlépe ve velkých supermarketech na okrajích měst, u kterých lze pohodlně nakoupené zboží naložit z nákupních vozíků přímo do aut. Na přípravu jídla bude však možnost pouze během denních přesunů. K tomu budeme moci využívat poměrně hustou síť zvlášť určených parkovišť „Picnic Area“, kde jsou k dispozici jak stoly, tak i tekoucí voda a sociální zařízení. Nádobí a ostatní věci k vaření si účastníci zajišťují sami.

Doprava:

Minimální počet účastníků : 6

letecky

Nástupní místa : Praha

1. den:odlet z Prahy, přílet do Las Vegas.
2. den:přejezd do NP Zion – ráj horolezců s úchvatnými skalními stěnami všech barev, pěší turistika soutěskou Narrows nebo výstup na Angel´s Landing.
3. den:NP Bryce Canyon – průjezd vyhlídkovou silnicí, sestup do labyrintu červených pískovcových věží a vížek, odpoledne přejezd do Moabu.
4. den:NP Canyonlands, národní park s nejrozsáhlejší oblastí kaňonů na soutoku řek Green a Colorado River; celodenní pobyt v oblasti bizarních červených skal můžete prožít ve vypůjčeném jeepu (fakultativně) a bude to pro vás nezapomenutelný zážitek – vřele doporučujeme!
5. den:NP Arches – národní park s největším skalním obloukem na světě – Landscape Arch a proslulým Delicate Arch a dalšími skalními útvary, odpoledne přejezd k Monument Valley – údolí známé z westernů svými impozantními skalními bloky v indiánské rezervaci kmene Navajo, pozorování západu slunce.
6. den:NP Grand Canyon, prohlídka nejznámějšího kaňonu světa.
7. den:fakultativně let helikoptérou nebo letadlem nad kaňonem, přesun do Las Vegas – města, které nikdy nespí, individuální volno k návštěvě atrakcí a kasín.
8. den:přejezd k pohoří Sierra Nevada, cestou zastávka v Údolí smrti – NP Death Valley.
9. den:NP Sequoia a Kings Canyon s nejstaršími a nejmohutnějšími stromy světa – sekvojemi.
10. den:NP Yosemite, pobyt v parku, v údolí vymodelovaném ledovcem s 1.000 m vysokou skalní stěnou El Capitan, vodopády a proslulým Half Domem; možnost lehčí túry k vodopádu Vernal Fall.
11. den:San Francisco, prohlídka města – most Golden Gate, jízda tramvají Cable Car, křivolaká Lombard Street, přístavní čtvrť Fisherman´s Wharf a čínská čtvrť a další.
12. den:San Francisco, individuální volno, odlet,
13. den:přílet do Prahy.

vyhledávání zájezdů poskytuje Open Travel Network

Lyžování v Rakousku
Bad Kleinkirchheim / Dachstein West / Gasteinertal / Hinterstoder / Kals - Matrei / Lungau / Mölltal / Nassfeld / Sölden Arena Ötztal / Pitztal / Saalbach Hinterglemm / Schladming Dachstein / Ischgl / Arlberg-St. Anton / Stubai Kaprun Zeel am See / Hintertux - Zillertal / Lyžování Rakousko

Lyžování ve Francii
2 Alpes /  Alpe d´Huez / Val d’Isere / Tignes / Flaine / La Rosiere / Les Arcs / Les Orres /  Risoul - Vars /  Serre Chevalier /  Les Menuires / Tři údolí / Meribel  MottaretVal Thorens /  Val Cenis / Valmorel

Lyžování ve Švýcarsku
Crans - Montana / Čtyři Údolí / Davos Klosters / Davos / Klosters / Flims Laax Falera / Jungfrau / Leukerbad / Saas Fee / St. Moritz / Zermatt

Lyžování v Itálii
Arabba - Marmolada / Arabba / Marmolada / Bormio / Breuil-Cervinia / Civetta / Cimone /  Livigno / Paganella / Kronplatz / Plan de Corones / Solda - Sulden / Passo Tonale / Val di Fassa / Val di Fiemme / Marilleva Folgárida / Val Gardena / Alpe di Siusi / Val Senales / Schnalstal / Sestriere / Via Lattea Lyžování Itálie

Aktivní dovolená
Léto v Alpách / Pitztal / Pobyty na horách Půjčovna lodí / Pobytové zájezdy / Aktivní dovolená /  RaftingVodácké zájezdy /  Lyžování Rakousko / Lyžování Francie / Lyžování Itálie / Lyžování  Švýcarsko / Lyžování

Zajímavé odkazy
SNOW

CK Sport-S
Katalog / Smluvní podmínky / Cestovní pojištěníSlevy / Ke stažení / O násKontakt / Tisk stránky / Napište nám / Odeslat emailem

 

 ACK CR clen2018