Úvod » Lyžování a snowboarding » Rakousko » Zájezd č. 12410101

Pitztal - Alpenrose

 Pitztal - Alpenrose
Místo pobytu: Pitztal
Typ ubytování: pension
3-denní
Ubytování s polopenzí a skipasem + slevy pro děti do 15 let + děti…
Typ zájezdu: Lyžování a snowboarding
druh zájezdu: Lyžování a snowboarding
strava: polopenze
doprava: vlastní
ubytování: pension
Tento zájezd již nenabízíme.

3 - denní

Pitztal - Alpenrose

Ubytování s polopenzí a skipasem

+ slevy pro děti do 15 let
+ děti pod 10 let s rodiči lyžování zdarma

Skipas : Innerpitztal

Platí na všech vlecích středisek Pitztal Gletscher a Rifflsee . Na Rifflsee je možné lyžovat v období od 3.12.2011 do 15.4.2012, na ledovci Pitztal se v letošní sezóně lyžuje již od 17. 9. 2011 a ukončení sezóny bude 6.5.2012. Omezení je na podzemní lanovku Pitzexpress, kterou lze použít v jednom dni pouze jednou na cestu vzhůru a jednou na cestu zpět.
• Upozornění na omezení provozu lanovek a vleků v rakouském Pitztalu

Vážení klienti, účastníci lyžařského pobytu v rakouském Pitztalu,

s ohledem na posunutí termínu výstavby nové gondoly, která povede od konečné stanice podzemní dráhy Pitzexpres z nadm. výšky 2.860 m na vrchol Hinterer Brunnenkogel (3.440 m) dojde ještě během letošní zimní sezóny na Pitztálském ledovci k následujícímu omezení provozu lanovek a lyžařských vleků:

- Od pondělí 16.4.2012 až do konce lyžařské sezóny bude zastaven provoz lanovky Pitz Panoramabahn a uzavřeny sjezdovky vedoucí z vrcholu Hinterer Brunnenkogel.
- Od pondělí 23.4.2012 až do konce lyžařské sezóny bude zastaven provoz lyžařských vleků Brunnenkogel a Mittagskogel a uzavřeny modré a červené sjezdovky v pravé části areálu (napravo od horní stanice Pitzexpresu)
- Otevřené tak zůstanou lyžařské sjezdovky v levé části areálu vedoucí od horní stanice gondoly Mittelbergbahn a sedačkové lanovky Gletschersee, které rovněž zůstanou v provozu.
Jsme si vědomi, že toto omezení ovlivní kvalitu lyžování na Pitztálském ledovci a proto jsme se ve spolupráci s provozovatelem lanovek snažili najít přijatelné řešení, které by vzniklou situaci kompenzovalo. Jako řešení Vám předkládáme tři varianty:
1. Novou cenu pobytu sníženou díky zlevněné ceně skipasu Pitztal Gletscher z důvodu omezení provozu lanovek a lyžařských vleků
2. Novou cenu pobytu s kombinovaným skipasem Pitztal a Kaunertal Gletscher, u níž si podle počtu dní lyžování můžete vybrat z několika možných kombinací počtu dní lyžování na Pitztalském a Kaunertálském ledovci. Kaunertálský ledovec je vzdálen 65 km a cca 1 hod. jízdy z Alpenrose.
3. Novou cenu pobytu se skipasem Pitztal Gletscher (podle počtu dní lyžování) a 1 dnem lyžování v Ötztal Arena Sölden – buď na začátku nebo na konci pobytu. Ötztal Arena Sölden je vzdálena 62 km a cca 1 hod. jízdy z Alpenrose, lyžování lze spojit s návštěvou termálních lázní Aqua Dome Therme v Langenfeldu, které jsou při cestě.

Skipas : Hochzeiger

Platí na všech vlecích tohoto střediska a na skibus Wenns–Jerzens–Hochzeiger.Je možné lyžovat od 2.12.2011 - 15.4.2012. V ceně 5 a vícedenního skipasu večerní sáňkování každý čtvrtek - 19.30-21.00 hod. – výjezd lanovkou do 2.000 m a následný sjezd na sáňkách po osvětlené 6 km dlouhé trati s převýšením 550 m do údolí.

Upozornění : • U silvestrovského termínu je minimální délka pobytu 4 noci

Ubytování: pension

Místo ubytování : Zaunhof (1.250 m)

Vesnička ležící na východním úbočí Pitztalského údolí s nádherným výhledem na okolní 3tisícovky, vzdálená cca 19 km od Pitztal Gletscheru a 11 km od Hochzeigeru. Zastávka skibusu na Pitztal Gletscher a Rifflsee ve vzdálenosti cca 500 m.

Prázdninový dům Alpenrose , Čtyřpodlažní prázdninový dům ve stráni nad kostelíkem je vyhledávám pro svoji "domáckou atmosféru" a příznivé ceny. Nabízí ubytování turistického typu.

V 1. a 2. patře jsou 2 a 4lůžkové pokoje s umývadlem, WC/sprchy na patře. V přízemí jsou 4 lůžkové pokoje, společné WC/sprchy a umývárna, možnost posezení a stůl na stolní tenis. Ve zvýšeném přízemí přízemí je jídelna, sloužící zároveň jako společenská místnost, velká terasa, k dispozici TV-SAT, video, zdarma WI-FI připojení, telefon/fax.

Parkování přímo u objektu. Zastávka skibusu na Pitztal Gletscher/Rifflsee ve vzdálenosti cca 500 m.

Stravování: polopenze

polopenze, tj. snídaně a večeře, stravu připravuje český kuchař. Snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech dle jednotného menu.Na vyžádání lze zajistit vegetariánskou stravu. Při pobytu možnost zakoupit nápoje a občerstvení za Kč dle aktuální nabídky.

Doprava: vlastní

vyhledávání zájezdů poskytuje Open Travel Network

Lyžování v Rakousku
Bad Kleinkirchheim / Dachstein West / Gasteinertal / Hinterstoder / Kals - Matrei / Lungau / Mölltal / Nassfeld / Sölden Arena Ötztal / Pitztal / Saalbach Hinterglemm / Schladming Dachstein / Ischgl / Arlberg-St. Anton / Stubai Kaprun Zeel am See / Hintertux - Zillertal / Lyžování Rakousko

Lyžování ve Francii
2 Alpes /  Alpe d´Huez / Val d’Isere / Tignes / Flaine / La Rosiere / Les Arcs / Les Orres /  Risoul - Vars /  Serre Chevalier /  Les Menuires / Tři údolí / Meribel  MottaretVal Thorens /  Val Cenis / Valmorel

Lyžování ve Švýcarsku
Crans - Montana / Čtyři Údolí / Davos Klosters / Davos / Klosters / Flims Laax Falera / Jungfrau / Leukerbad / Saas Fee / St. Moritz / Zermatt

Lyžování v Itálii
Arabba - Marmolada / Arabba / Marmolada / Bormio / Breuil-Cervinia / Civetta / Cimone /  Livigno / Paganella / Kronplatz / Plan de Corones / Solda - Sulden / Passo Tonale / Val di Fassa / Val di Fiemme / Marilleva Folgárida / Val Gardena / Alpe di Siusi / Val Senales / Schnalstal / Sestriere / Via Lattea Lyžování Itálie

Aktivní dovolená
Léto v Alpách / Pitztal / Pobyty na horách Půjčovna lodí / Pobytové zájezdy / Aktivní dovolená /  RaftingVodácké zájezdy /  Lyžování Rakousko / Lyžování Francie / Lyžování Itálie / Lyžování  Švýcarsko / Lyžování

Zajímavé odkazy
SNOW

CK Sport-S
Katalog / Smluvní podmínky / Cestovní pojištěníSlevy / Ke stažení / O násKontakt / Tisk stránky / Napište nám / Odeslat emailem

 

 ACK CR clen2018